>

sejambakselasih mengucapkan selamat datang

09 January, 2012

SIMBOL KEAMANAN ~ "PEACE"...

Dominasi Yahudi dalam mengelirukan masyarakat sedunia dengan mengadakan budaya hidup yang seolah-olah dikatakan bertamadun tetapi sebaliknya.  Kerana sebagai golongan marhain, kita sebenarnya memerlukan akal fikiran yang rasional berpaksikan nas yang sah (AlQuran dan Sunnah).  Antara budaya umum yang diterima pakai ialah simbol, ritual dan kata-kata  'peace' , 

FAKTA: 'PEACE' SIMBOL SYAITAN LAKNATULLAH...

Simbol ini berasal dari simbol syaitan yang diamalkan semasa upacara keagamaan Yahudi,  sejak 53 tahun yang lalu...Simbol ini telah digunakan oleh Yasser Arafat (Mantan Presiden Palestin), Richard Nixon (Mantan Presiden Amerika) dan Winston Churchil (Mantan Perdana Menteri Great Britain). Lambang kedamaian pada tangan sebenarnya simbol gerakan Illuminati.Tanda "v" mempunyai pelbagai sejarah. V (tanda tangan) adalah tanda huruf Roman yang bermaksud nombor 5 dan Adam Weishaupt menggunakan simbol ini dalam gerakan rahsianya iaitu Illuminati (pertubuhan Yahudi). Ahli-ahli Illuminati akan menggunakan simbol ini sebagai tanda "Law of Fives" (Hukum Lima). Di dalam tulisan Yahudi, huruf V (Van) bermaksud 'Nail' (Kuku). The Nail adalah salah satu tanda rahsia Syaitan yang digunakan dalam upacara penyembahan berhala. Syaitan ingin membiarkan kita tahu bahawa itu adalah tanda kegemarannya. Anton Lavey, pengasas Church of Satan (Gereja Syaitan), menggunakan simbol PEACE sebagai latar belakang mimbar upacara penyembahannya. Salah seorang penyelidik menegaskan, simbol PEACE adalah dari simbol kumpulan Yahudi yang anti Kristian (antiChrist). Mereka mengambil salib kristian dan mematahkannnya ke atas dan menerbalikkannya ke bawah. Tanda 3 palang yang menghala ke bawah membawa maksud ; Past (Palang kanan), Present (Palang tengah) dan Future (Palang kiri)

Gambar sebelah kiri adalah simbol yang telah diubahsuai dan digunakan sekarang, gambar tengah adalah cabang asal 3 rukun gerakan syaitan atau kedamaian oleh syaitan dan gambar sebelah kanan adalah logo asal kumpulan Gereja Syaitan. Lihat gambar kecil berbentuk bunga di atas palang, ia adalah logo nazi.

Semoga bermanfaat untuk anda semua...

0 comments:

Post a Comment

Leave a comment please....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengisian jiwa...

Listen to Quran

faceblog

twinkle stars

Like